Dette er hjemmesiden for alle som skal ha gulv eller trapp, inne som ute. Det er nemlig det vi er spesialisert i. Treverk til vakre parkettgulv eller flotte, solide og smekre trapper til både inne og ute bruk.

Hvem er vi?

Vi ble etablert i 1950 og er en ekte familiebedrift, som har vært drevet av samme familie i alle år. Vi er en moderne bedrift, som har satset på parkett og trapper. Vi leverer ferdige moduler til de som ønsker å legge parkett eller føre opp trappen selv, men vi leverer også gulv og trapper som er skreddersydde etter kundens behov. Vi har et eget team av kunnskapsrike mennesker som kommer hjem til kunden, og deretter i samarbeid med kunden designer de trappen som tilfredsstiller både behov og ønsker. Alt innenfor det økonomiske budsjettet kunden har.

Vi leverer til små og store bedrifter og til private kunder over hele landet.

Innholdet på nettsiden

Denne nettsiden har vi laget for å gi alle et innblikk i hva vi kan tilby samt grunnleggende informasjon om ulike parketter, og om det å legge parkett. Vi vet nemlig at mange ønsker å gjøre mest mulig selv, og de som ikke vil gjøre jobben selv liker likevel å ha informasjon om hvordan jobben foregår.

Vi kommer videre med tips til hvordan du kan lage trapp selv – trevarene finner du hos oss og vi hjelper i tillegg gjerne til med å måle til trevirket, slik at jobben blir så enkel som mulig for deg. Vi har også egne sider som tar for seg noen av de vanligste trappetypene vi finner rundt om i de private hjem. Dermed kan du bruke siden til informasjon når du selv leter etter en ny trapp eller ønsker et nytt og vakkert gulv.

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg. Savner du noe på nettsiden vår eller har du kommentarer til det som står der? Har du en supergod oppskrift på verdens flotteste trapp, som du ønsker at vi skal gjennomgå og dele med resten av verden? Er det noe du ikke forstår av det vi har lagt ut, noe informasjon som ble for komplisert? Ta kontakt med oss, si hva problemet er og så skal vi se om vi ikke kan forklare ting enda bedre. Vi blir selvfølgelig glade for å høre fra deg dersom du har noen positive tilbakemeldinger også. Kanskje du har lagt gulv eller bygd trappen vår? Send oss et bilde da vel og fortell hvordan det gikk! Dette vil også glede andre kunder, som går og lurer, men ikke helt har kommet i gang!

Vi vil også gjerne høre fra deg om du ønsker å kjøpe noen av produktene våre eller om du ønsker å få ett av våre team hjem til deg for å diskutere designet av din nye trapp eller ditt nye gulv. Du kontakter oss ved å ringe, sende e-post eller komme innom om du bor i nærheten. Vi har eget telefonnummer som setter deg rett over til kundeservice, som har åpent fra 9-18 hver hverdag. Sender du e-post, lover vi å svare innen 24 timer.

Velkommen til oss!